Welkom

        Mijn naam is Gert Koopman. Ik ben mijn carrière begonnen als advocaat, en vervolgens overgestapt naar het bedrijfsleven waar ik diverse (juridische) functies heb gehad. Sinds 2021 werk ik als zelfstandig jurist.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de bouw en vastgoedsector. Hoewel ik ooit heb getwijfeld over een technische opleiding heb ik uiteindelijk voor een studie rechten in Groningen gekozen. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als advocaat bij een niche-kantoor dat zich met name richt op klanten uit de bouw en vastgoedsector. Hier heb ik het juridische vak verder geleerd.

Na ruim 5 jaar als advocaat gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar Dura Vermeer. Binnen Dura Vermeer heb ik aan een aantal grote projecten gewerkt, zowel in de utiliteitsbouw als woningbouw en ontwikkeling. Een van de meest aansprekende projecten was de bouw van het Europees Medicijn Agentschap (EMA) in Amsterdam waar ik juridisch verantwoordelijk voor was.  Daarnaast ben ik ruim een jaar als manager gebiedsontwikkeling actief geweest bij een gezamenlijk project van Amvest en Dura Vermeer

ema

Bouw EMA, Amsterdam

mr. G.E. (Gert) Koopman MBA (1982)

In 2018 heb ik ook een Master of Business Administration gevolgd op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit omdat ik mij met name financieel en bedrijfskundig wilde verbreden. Vervolgens heb ik een korte periode als jurist gewerkt bij Ballast Nedam.

Inmiddels heb voor een aantal mooie opdrachtevers mogen werken waaronder Heijmans en Van Wijnen. Daarnaast heb ik een brede adviesrol bij Bouwbedrijf Vrolijk in Brede. Een mooie DGA-onderneming die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de grootste logistieke bouwers van Nederland. Daarbij help ik met de transformatie van het bedrijf naar de volgende fase in het kader van verdere groei en professionaliteit maar vooral continuïteit.

Verder houd ik mij voor bouwers/aannemers nog regelmatig bezig met kopersgeschillen inzake woningen.

Daarnaast heb ik nog enkele andere advies- en toezichtfuncties, ondermeer bij het familiebedrijf Koopman Logistics Group waar ik ook mede aandeelhouder van ben. 

 



KERNWAARDEN

Verantwoordelijk | Loyaal | Betrokken | Betrouwbaar



Koopman Legal is een handelsnaam van iuris mercator BV | KvK – 84307412 | BTW nummer – NL863165114B01